Το LPG-AutoHellas είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στην ΜΗΝΟΣ ΑΒΕΤΕ.


Η επιχείρηση ΜΗΝΟΣ ΑΒΕΤΕ δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου στην περιοχή του Ν. Πέλλας από το 1984 σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 1400 τμ με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό επί της Εθνικής Οδού στο 15ο ΧΛΜ Έδεσσας - Γιαννιτσών στον κόμβο Σκύδρας Αριδαίας στον νομό Πέλλας.
Προβλέποντας τις μελλοντικές ανάγκες και τάσεις της αγοράς δημιουργήσαμε τμήμα εισαγωγών εξαρτημάτων και συστημάτων υγραεριοκίνησης από χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.
Η LPG-AutoHellas είναι πρωταγωνιστής στην εμπορία εξοπλισμού για την αεριοκίνηση.
Η LPG-AutoHellas εισάγει για όλους τους τύπους των Κιτ του Υγραερίου και των ανταλλακτικών τους (Εγκεφάλους, Μειωτές, Μπεκ, φίλτρα, κτλ) και πολλά άλλα προϊόντα συντήρησης και επισκευής για τα αυτοκίνητα ,
Η παρουσία της στην αγορά του υγραερίου ξεκινάει το 2007 και από τότε αποκτά όλο και περισσότερες γνώσεις και εμπειρία με συνεργασίες σε όλο τον κόσμο.
Με γνώμονα ότι η ποιότητα διέπει όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας και σε συνδυασμό με την εμπειρία, τεχνογνωσία και υπευθυνότητα των στελεχών της, η LPG-AutoHellas πέτυχε σε μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσει την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιριών στο χώρο του αυτοκινήτου και να θεωρείται ένας αξιόπιστος συνεργάτης.
Οι αποθήκες και τα κεντρικά γραφεία της LPG-AutoHellas από το 2011 στεγάζονται σε ένα ιδιόκτητο υπερσύγχρονο και υψηλής αισθητικής κτίριο 1.350 τ.μ στο 4ο ΧΛΜ Σκύδρας Αριδαίας στον νομό Πέλλας απ 'όπου η ομάδα μας εξασφαλίζει την άμεση εξυπηρέτηση, την καλή διαθεσιμότητα προϊόντων και τις ανταγωνιστικές τιμές.